Sobre nosaltres

IUTOPIA és una cafeteria lúdica totalment única i diferent situada al país d’Andorra. En ella es poden realitzar tot tipus d’activitats com ara: Tallers infantils i d’adults, Jugar o Llogar o Comprar Jocs de Taula, Warhammer, i també Celebracions d’Aniversaris o Comiats, Festes Temàtiques, Concursos,  Pel•lícules i molt més.

La idea principal és que totes les persones puguin compartir un espai únic en harmonia, ja siguin avis, pares, joves o nens.

La nostra filosofia és la personalització per donar lloc a alguna cosa totalment diferent: disseny personalitzat de sabatilles, samarretes, tasses, quadres, àlbums de fotos a petició, i tot amb un estil únic.

A més disposem d’un servei de monitoratge infantil on els nens poden gaudir de les nostres activitats i tallers programats sense la supervisió del pares.

També realitzem activitats i tallers de manualitats específics per a adults com ara: Scrapbooking, Kirei Sweets, Carvat de segells i molts més.

I per als joves amb ganes de diversió tenim una àmplia gamma de jocs de taula, rol, emissió de pel•lícules, concursos, trivial i tallers de warhammer.

Tot això i molt més en IUTOPIA