10 JOCS QUE VAN DESTROSSAR LA PIRATERIA

Escrit per: admin Data creació: 2014-09-14 Vots: 800 Comentaris: 1

Avui a la nostre llista parlarem de 10 jocs que van destrossar la pirateria..

Games Dev Tycoon

Aquest joc té una mesura anti-pirateria increïblement intel•ligent. Els usuaris que havien piratejat el joc podien iniciar la construcció del seu propi estudi de desenvolupament de videojocs de manera normal però aviat alguna cosa estranya començava a passar.Dins del joc, les persones que descarregaven il•legalment els teus jocs cada vegada eren més, destrossant tots els teus marges de guany fins que era completament impossible obtenir cap benefici i l’empresa feia fallida. Oh la ironia!

Michael Jackson: The Experience a la DS.

Ubisoft, decidit a que els pirates no descarreguessin el seu joc il•legalment van trobar la inspiració en el mundial de Sud-Àfrica del 2010. Quan la ROM del joc detectava que havia estat piratejat, un soroll de vuvuzela sonava constantment sobre totes les pistes de música del joc. Molt ben pensat, Ubisoft, molt ben pensat.

Operation Flashpoint

A vegades els mètodes anti-pirateria més simples son els més efectius. Els creadors de Operation Flashpoints feien començar als pirates amb armes normals però a mesura que el joc avançava les armes es feien menys poderoses i menys efectives i el jugador també començava a rebre més mal! Maligne!

(No disposem de video)

Batman: Arkham Asylum

Si aquest joc detectava una còpia pirata, la capa de Batman es negava a obrir-se, evitant que els jugadors pirates poguessin planejar. A més de fer que el joc fos molt més difícil, també el feia impossible de guanyar ja que el planejar era crucial per algunes parts del joc. La justícia no existeix pels pirates! (No disposem de video)

Mirror’s Edge

Electronic Arts també es va treure de la màniga un sistema força intel•ligent per evitar la pirateria. Si el joc detectava que estaves jugant una còpia pirata, automàticament et feia baixar la velocitat abans dels salts clau que en requerien molta. Ingeniós!

Alan Wake

La solució anti-pirateria d’aquest joc no és tan agressiva com els altres d’aquesta llista però al menys és força divertida. Les còpies pirates d’aquest joc rebien un preciós pegat de l’ull al més pur estil pirata sobre el protagonista i també un missatge a la pantalla de càrrega demanant que quan poguessin, compressin el seu software. S’ha de tenir nivell!

(No disposem de video)

Earthbound

Possiblement l’exemple més cruel i notori de l’anti-pirateria així com un dels més antics. La bona gent d’Starmen.net té el premi de les mesures contra la pirateria. Un resum del que passava és que els enemics es multiplicaven un munt i eren molt més freqüents, fent el joc quasi impossible. Si encara així el pirata se les arreglava per arribar al final, el joc es congelava pocs moments abans del clímax, i esborrava la partida. Ouch!

Grand Theft Auto IV

Rockstar és un altre desenvolupador que va implementar un mètode simple però molt eficaç per tots els pirates que intentaven jugar al GTAIV sense pagar. Si es detectava una còpia pirata, la càmera del joc començava a trontollar i a voltar salvatgement després d’uns minuts de joc. Kudos a qui aconseguís completar una missió amb aquesta pantalla i portant al Niko begut.

Crysis Warhead

El shooter en primera persona és transforma en una festa en el mateix moment que es prem el gallet en una versió pirata del joc. Totes les armes disparen pollastres en comptes de bales i les dels enemics també, deixant tot el joc en res més que un remolí de plomes.

La Abadía del Crimen

Aquest joc espanyol també va tenir un sistema força ingeniós per aturar la pirateria en el seu joc. Els jugadors pirates començaven a una missa de manera normal però els càntics angelicals de fons en comptes de cantar “Ave María” cantaven “PIRATA! PIRATA! PIRATA!”. I el joc deixava de funcionar poc després, és a dir, que primer et feien sentir malament i després et feien fora. Genial!

——————–

Fins aquí la llista d’avui! Visita el nostra web a diari si vols veure més llistes divertides o interessants i diga’m per Twitter la teva opinió a @Myolin_ . Recorda seguir el nostre Twitter@insideiutopia , donar-li m’agrada a la nostra pàgina a Facebook Inside Iutopia i seguir el nostre Tumblr iutopiastuff.tumblr.com . Fins una altra!

 

Etiquetes:

Comentaris

Creat per 2015-04-12 12:45:36 Publicat per より:住所:不定職業:ニートThank you for sharing srpueb information. Your web-site is very cool. I am impressed by the info that you have on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. Comentaris relacionats
より:住所:不定職業:ニートThank you for sharing srpueb information. Your web-site is very cool. I am impressed by the info that you have on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles.

Deixar un comentari

Captcha