ACTIVITATS INFANTILS DESEMBRE

Escrit per: admin Data creació: 2014-11-26 Vots: 924 Comentaris: 2

Iutopia dona la benvinguda a les festes de Nadal combinant la tradició i la innovació creant un calendari d'advent gegant només per vosaltres! 

Veniu a descobrir cada dia que amaguen les diferents caselles i aprofiteu per participar a l'allau d'activitats que posem a la vostra disposició. Cada dia una de nova! No us les perdeu, que podeu estar segurs que aquest Nadal serà inoblidable.

Podeu consultar el detall de les activitats i tota la informació al nostre calendari. I si ets del Club Piolet o soci de Iutopia tindràs descompte a les activitats!

Us esperem!

Etiquetes:

Comentaris

Creat per 2014-12-11 11:41:51 Publicat per Esther Muñoz Comentaris relacionats
Sí, són dates entranyables. Vulguis o no, estàs de millor humor, encara que porten uns anys possant-lo difícil. Per això el nostre bon humor té més mèrit!! :) Bon Nadal!
Creat per 2014-12-01 08:07:13 Publicat per Pilar Rider Negro Comentaris relacionats
La màgia del Nadal! M'agrada que es reuneixin les famílies, que la gent estigui de bon humor, que els nens i no tant nens gaudeixin de uns dies a on tot sembla possible, que tothom jugui amb un somriure a la cara, que es mantinguin les tradicions. Anem a buscar les figuretes i casetes del pessebre i l'arbre de Nadal!!!

Deixar un comentari

Captcha