¡Aventureros al Tren! Asia

Fabricant: Edge Entertainment
Codi Producte: 824968117736
Disponibilitat: Out Of Stock
21.53€

¡Aventureros al Tren! Àsia és el primer volum de la sèrie d'expansions de ¡Aventureros al Tren!, i ha estat dissenyat per partides de fins a 6 jugadors, en què un company i tu competireu contra altres equips en un salvatge recorregut de 25.000 km. Des de Kabul fins a Pequín, a través de les estepes de Mongòlia i el desert del Gobi, fins al riu Groc.

O, si prefereixes els assossegats plaers del viatge en solitari al llarg de la Ruta de la Seda, o trobar el teu camí en el bullici d'Indoxina, aventura't a la Àsia Llegendària ... però prepara't per a un aterridor itinerari a través dels passos muntanyencs del Himàlaia.

A més dels 2 mapes, els Bitllets de Destinació i el llibre de regles, ¡Aventureros al Tren! Àsia també inclou 6 faristols de fusta per a les cartes, així com 45 vagons de tren en miniatura (9 de cada un dels 5 colors habituals), necessaris per al joc en equip.

Notes
No és un joc complert. Per fer servir aquesta expansió són necessaris els vagons i les cartes de vagó incloses a ¡Aventureros al Tren! o ¡Aventureros al Tren! Europa.

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!
Dolenta           Bona